Идентификация



250 деца и младежи с изявени дарби ще бъдат наградени в „Звезден клас‘2015“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

На 28 януари, в голямата зала на Театър Дом-паметник – Панагюрище, от 18:00 часа, ще се състои поредната официална церемония по награждаване на децата и младежите с изявени дарби от община Панагюрище „Звезден клас`2015”.

250 деца и младежи, получили отличия в областта на образованието, науката, културата, спорта и изкуствата ще получат морално признание за високите си постижения от предходната 2015 година.

От 2013 година, Община Панагюрище – ресор „Хуманитарни дейности“,  реализира проект „Звезден клас”. През месец януари на специално организирана официална церемония удостояваме с почетни знаци и плакети талантливите деца и младежи от общината, които имат постижения в областта на образованието, науката, културата, спорта и изкуствата през изминалата календарна година.

Амбицията на Ръководството на общината е всяка година да надгражда с нови идеи този проект и да привлича нови партньори при реализирането му. Панагюрските деца и младежи са изключително талантливи, имат изявени дарби в различни сфери и е напълно естествено и необходимо поощряването и високата оценка на техните постижения.