Идентификация



Белишки ще участва в телевизионното предаване „Чудесата на България“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки ще участва във финалната церемония по връчване на наградите в кампанията на вестник „Стандарт“ „Чудесата на България“, която ще бъде излъчена на живо от Студио 1 на БНТ на 21 декември 2015 година от 18:30 часа. Церемонията ще бъде част от предаването „Чудесата на България“ – съвместна продукция на вестник „Стандарт“ и БНТ.

Тази година наградите са в три категории:

- Културно-историческа атракция;

- Археологическо откритие;

- Съкровища.

За вота на публиката, който ще приключи на живо в ефира на БНТ, ще се състезават по три обекта в категория, които са достигнали до финала след три етапа на национално електронно гласуване през цялата 2015 година. Обектите ще бъдат класирани на първо, второ и трето място.

Номинациите за съкровища са: Панагюрското златно съкровище, най-старото обработено злато е света – Варненското и Рогозенското съкровище.

В подкрепа на номинираните съкровища ще се включат г-н Белишки – кмет на община Панагюрище, г-н Иван Портних – кмет на община Варна и г-н Калин Каменов – кмет на община Враца.

Призоваваме всички жители на община Панагюрище да гласуваме активно до финалът на кампанията, за да може Панагюрското златно съкровище да бъде класирано на първо място в категория „Съкровища“.

http://www.bgchudesa.com/glasuvane/sakrovishta.html