Идентификация



Децата от детските градини в община Панагюрище получиха подаръци в навечерието на празника си Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

За трета поредна година всички деца от детските заведения в община Панагюрище получиха индивидуални подаръци от името на кметския екип по повод 1 юни - Международният ден на детето.

 

Всяка година темата на подаръците е различна. За тазгодишния Първи юни ръководството на Общината се спря на играчки с основна тема "Изкуство". Стотици кукли-марионетки, платна с боички за рисуване, дървени пъзели и керамични фигури и касички за оцветяване зарадваха децата в осемте детски заведения и филиалите им на територията на града и общината.

А те - децата, сияеха като слънца и неподправената им искрена радост не спираше да струи от лъчезарните им личица.  Специално изработена картичка носеше послание към всяко дете от кмета Никола Белишки и неговите заместници Галина Матанова и Георги Павлов:

"СКЪПО ДЕТЕ,

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ!

Днес е Твоят празничен ден!

Изживей го щастливо и по детски безгрижно!

От сърце ти желаем незабравимо детство,

изпълнено с игри, веселие и приятели добри!

С много фантазия опознавай света и прави своите малки, но смели крачки напред!

Бъди здраво и много обичано!".


Изненадите за децата на община Панагюрище не спират дотук. Утре (31 май 2014 година, събота) БЧК и БМЧК организациите в Панагюрище организират празник в парка от 11:00 часа с много игри, забави и награди.

Истинският детски празник, организиран от Община Панагюрище под наслов "Усмихни се с мен", започва на 1 юни, неделя, от 10:30 часа на площад "20-ти април" и ще продължи повече от три часа със забавления, фокуси, клоунади и много други изненади...