Идентификация



Ръководството на община Панагюрище поздрави учителите-ветерани Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

В петъчния следобед, в навечерието на най-светлия български празник - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки и неговите заместници г-жа Галина Матанова и г-н Георги Павлов поздравиха над 100 учители-ветерани и културни дейци на общината на възраст между 63 и 92 години. В обръщението си г-н Белишки изказа благодарност към достойния им просветителски труд и им пожела освен да са здрави, да се радват на посятото зрънце любов към знанието у всички онези, които са учили и възпитавали.

Специална програма бяха подготвили децата от подготвителна група на Обединено детско заведение "Звънче". С песни, стихове и танци те отправиха своя поздрав към учителите на техните родители.

Със ставане на крака под звуците на химна "Върви, народе възродени", всички изказаха своята почит и признателност към делото на Светите равноапостоли Кирил и Методий.

Празничното хоро поведе дългогодишният учител по физическо възпитание в Средно общообразователно училище "Нешо Бончев" г-жа Борислава Тютюнджиева.

 

В разкази и спомени от миналото, разговори за настоящето и споделяне на планове за бъдещето, повече от два часа продължи вълнуващата среща на учителите-ветерани и културните дейци на община Панагюрище.

Последно променен на Петък, 23 Май 2014 16:28