Идентификация



Строящата се многофункционална спортна зала в Панагюрище ще бъде разширена Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 


Съгласие за разширяване парцела на строящата се многофункционална спортна зала в Панагюрище постигнаха кметският екип, общински съветници, главният архитект на общината, представител на инвеститора на проекта, председатели и треньори на спортни клубове и изявени спортисти. Обсъждането по темата се проведе във вторник (13 май 2014 година) в сградата на Община Панагюрище в присъствието на журналисти, представители на местните медии.

Разширението е необходимо за дострояване на втора игрална зала с по-малки размери от основната, която да бъде ползвана както за тренировки на състезателите от спортните клубове в общината, така и за провеждане на местни, регионални и зонални състезания, първенства и турнири. Такива са и изискванията на всички спортни федерации в България. Така теренът на изграждащата се многофункционална спортна зала в Панагюрище ще бъде увеличен до размери 43/24 метра, с височина на втората игрална зала 12 метра.

Решението ще бъде гласувано на предстоящото редовно заседание на Общински съвет – Панагюрище, което ще се проведе на 20 май 2014 година от 14:00 часа.