Идентификация



Фойерверките на отбора на Италия озариха небето над Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Фойерверките от състезателната програма на Италия във втората вечер на Световното първенство "Огън, цвят и фантазия - България, Панагюрище`2014" озариха небето над града.

Истинска феерия от огън, цвят и фантазия представиха състезателите от отбора на Италия, както по време на фойерверк шоуто си, което няма състезателен характер, така и в самата състезателна програма - пиро-музикалното си шоу. Отборът на Италия е създаден под ръководството на Антонио и Марко Орцела. Те са създателите на фойерверк династията в Италия. Тяхната фирма съществува още от 1884 година. Техните наследници възраждан дейността им през 90 години на миналия век. Освен участници в отборни състезания, сами те били членове на жури в подобни състезания. В своите фабрики те приготвят и пиротехнически изделия, които изнасят в различни страни по света.

Втората вечер на Световното първенство по фойерверки в Панагюрище започна с концерт на Жана Бергендорф - финалистка и победителка от X FACTOR за 2013 година. Тя зарадва своите почитатели с изпетите от нея песни по време на риалити предаването. Стотици картички с автограф и снимки за спомен с лъчезарната Жана, получиха феновете й на площад "20-ти април".

След края на пиро-музикалното шоу на отбора на Италия, жители и гости на Панагюрище продължиха да се забавляват на централния площад в града. Още близо час продължи съпътстващата програма, подсигурена от Община Панагюрище, с концерт на панагюрската рок-група MODIKA.

Тази вечер първенството ще продължи от 20:30 часа с концерт на Силвия Кацарова. От 21:30 ще започне подгряващата заря на представителите на Германия. Веднага след това със своите фойерверк и пиро-музикално шоу ще се представи третия отбор в състезанието - този на Финландия. В 22:00 часа ще започне награждаването на победителите, след което Второто световно първенство по фойерверки "Огън, цвят и фантазия - България, Панагюрище`2014" ще бъде официално закрито.

Последно променен на Неделя, 04 Май 2014 10:46