Идентификация



Община Панагюрище участва в Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

Днес, 13 февруари 2014 година, точно в 10:00 часа, заместник министър-председателят на Република България г-жа Даниела Бобева, в присъствието на заместник-министър на икономиката и енергетиката с ресор "Туризъм" г-н Бранимир Ботев, официално откри Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО в Интер Експо Център - София.


Община Панагюрище участва и тази година в изложението. Щандът на Общината е част от Национален щанд на Министерството на икономиката и енергетиката, където общините са представени като региони. Община Панагюрище представя културно-познавателния туризъм. Посетителите могат да се запознаят с годишния културен календар, историческото наследство на региона, туристическите дестинации в общината, международните, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали.


Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО се организира от Прим Експо и е под патронажа на Министерството на икономиката и енергетиката. Медийни партньори на изложението са Българска Национална телевизия, ТВ СЕДЕМ, Българско Национално Дарик радио, bTV radio group, www.THEexperts.bg, списание Туризъм и отдих, Вагабонд медия, Bulgaria Guides, сп. Фотомания, read-travel.eu.

Тази година се провежда 31-то издание на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, в което освен общини от страната участват национални туристически организации, туроператори, хотели, хотелско оборудване и фирми, както от България, така и от чужбина. Изложбените щандове са разположени в 3 зали на площ от 6000 кв.м. Изложението е в рамките на три дни – от 13 до 15 февруари. Програмата на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2014 е наситена и разнообразна. В трите дни на форума се организират поредица от пресконференции, презентации на фирми, дискусии, кръгли маси. В нея са включени също и демонстрации на местни обичаи и традиции, дегустации, атрактивни развлечения.















Последно променен на Четвъртък, 13 Февруари 2014 10:48