Идентификация



Учител на годината 2024 -Предучилищно образование
 
Учител на годината 2024 - Начален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Прогимназиален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Средно образование
 
Творец на Панагюрище - 2024
 
Никола Белишки с награда от Кмет на годината на ТВ Европа Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки получи отличие плакет и грамота от ТВ Европа за най-много спечелени проекти и подписани договори на глава от населението. Наградата беше връчена на 31 януари 2014 година, в сградата на Общинска администрация, лично от екипа на предаването "Национален календар", излъчвано по телевизия Европа.

Предаването "Национален календар" връчва тазгодишния приз в номинации "Кмет на годината -  2013" за най-много спечелени проекти и подписани договори. Телевизия Европа присъжда наградата "Кмет на годината" за тринадесета поредна година, като номинациите са за кметове от цялата страна.

В тазгодишната класация кметът на община Панагюрище Никола Белишки спечели второто място. Наградата е поредното признание за разумното управление на общината, устойчивото и икономическо развитие и подобряване на общинската инфраструктура, което кметският екип постига, чрез успешна реализация на проекти с европейско финансиране, разработване на нови проекти, реализация на проекти в партньорство с бизнеса, създаване на възможности за разкриване на работни места в кметствата на общината, подобряване на ВиК-инфраструктурата, развитие на пътната и уличната инфраструктура, извършване на благоустройствени мероприятия и паркова среда.