Идентификация



14 годишните хандбалистки стартираха първенството с две победи Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


На 27 октомври в Хасково се проведе пъвия кръг от зоналното първенство на зона "Тракия" за 14 годишните девойки, в което се състезаваха и момичетата от Хандбален клуб "Панагюрище".

В първия мач срещу Хасково, въпреки добрата подготовка, панагюрските хандбалистки не показаха класата си. Липсата на капитана на отбора Стейси Георгиева, която отсъства по уважителни причини, се отрази на младите надежди и първото полувреме завърши с гол за домакините. Второто полувреме панагюрки успяха да поведат в резултата и мача завърши при 14:12 за нашия отбор. Вторият мач хандбалистките ни започнаха доста по-освободено и мобилизирано играта. Те водеха прв резултата през цялото време и последният съдийски сигнал бе отсъден при резултат 17:10 за Панагюрище.

Състав на отбора: Маргарита Илиева, Елена Ралчева, Мирослава Петрова, Донка Ушева, Радостина Борделова, Стиляна Добрева, Мария Маслева, Габриела Панайотова, Марина Чардакова, Станислава Чакърова, София Пашова, Петя Мангова, Мария Врагова.
Вторият кръг от есенното първенство е на 8 декември 2013 година отново в Хасково. Треньорите Карагьозова и Атанасов се надяват че отбора и тази година ще воюва за медали.