Идентификация



„Архитекти на бъдещето” представиха на кмета на общината образователната платформа „Млад изобретател” Печат Е-мейл
Написано от PR   


Условията за еднократна финансова подкрепа при раждане на дете бе една от темите, поставена от жители на община Панагюрище в приемния ден на кмета Желязко Гагов днес. Част от другите теми, за които хората искаха съдействие от Общината, бяха липсата на отговор на подадена молба за разрешаване на междусъседски  особици, изграждането на водопровод , липсата на доверие  между работещите в една от дейностите, изпълнявани от Общината…

Впечатляващ бе разговорът на кмета Гагов с пилота от Граф Игнатиево  капитан К.Недев и психолога  … Двамата презентираха   образователната  платформа за технологично обучение „Млад изобретател“. Тя е за подготовка на ученици от III до VI клас в областта на роботиката и програмирането.  Целта е чрез технологиите децата да придобият умения за решаване на проблеми. Такова обучение вече има в 6 български града и ефектът в начина на развитие на подрастващите е впечатляващ.

Преди време в Брюксел капитан Костадин Недев получи престижната европейска награда „Архитекти на бъдещето“. Пилотът е единственият българин сред 28-те изобретатели и новатори в Европа, сочени като новите „Архитекти на бъдещето“.