Идентификация



Многохилядна публика, уникално фойерверк-шоу и богата концертна програма в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от PR   


Панагюрище посрещна хиляди почитатели на хубавата музика и пиротехническото майсторство, от страната и чужбина, дошли специално за Международния фестивал на фойерверките – Панагюрище, България 2023. И втората вечер на фестивала бе изпълнена с истинска феерия от цветове, огнени хризантеми и невероятни музикални изпълнения.


Концертната програма започна с изпълнението на талантливата панагюрка Донна и продължи с любимците на младото поколение – „СкандаУ“, които предизвикаха истински фурор сред многохилядната публика на площад „20 април”.


Точно преди зарята рок група „Конкурент“ бе посрещната от публиката с овации.


Най-чаканият момент на вечерта от всички присъстващи бе уникалното фойерверк-шоу на отбора на Германия.

Подгряваща заря, подготвена от фирма „Огнена хризантема” ЕООД, всяка една от вечерите бе в съчетание с музика характерна за държавата на съответния отбор-състезател.


Отборът на Германия представи грандиозно зрелище от огнени картини и светлинен дъжд в небето над Панагюрище.

Жури в състав: г-н Никола Белишки – кмет на община Панагюрище, г-жа Галина Матанова – зам.-кмет на община Панагюрище, г-н Николай Пелтеков – изпълнителен директор на „Асарел Медет” АД и г-н Даниел Даскалов – директор „Ресурсно осигуряване” на „Оптикс” АД, оценяваше състезателното пиро-музикално шоу на Германия.


След състезателната програма на отбора, концертната програма продължи с рок група „Конкурент”.


В третата вечер на Международния фестивал на фойерверките на сцената ще се качат Дара Екимова и Стенли със своята легендарна група, а отборът на Андора ще представи пиро-музикално шоу. Утре, на 11 юни, последна вечер на Международния фестивал на фойерверките – Панагюрище, България 2023 ще бъде и официално закриване на фестивала със заря от „Огнена Хризантема“ ЕООД и награждаване на отборите.

Водещ на фестивала бе Павел Владимиров – Павката, а техническото обезпечаване на събитието е дело на инж. Милчо Кацаров от Music Rental Company.