Идентификация



Международен фестивал по фойерверки – Панагюрище 2023 Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   


С огромно удоволствие споделяме, че на 9, 10 и 11 юни 2023 година ще се проведе Международния фестивал по фойерверки – Панагюрище’ 2023.

Тази година се навършват 10 години от първото издание на това впечатляващо и зрелищно събитие.

Организатори на събитието са  Община Панагюрище и „Огнена хризантема” ЕООД. Генерални спонсори на Международния фестивал по фойерверки са  „Асарел-Медет” АД, Община Панагюрище, с финансова подкрепа участва и „Оптикс“ АД.

Отборите, които ще творят цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище, в десетото издание на Международния фестивал по фойерверки са от Андора, Германия и Италия.

По регламент условията за всички участници са еднакви:  състезателните отбори ще представят 2-минутно свободно фойерверк шоу, което няма да се оценява. След това ще имат 3 до 7 минути, в които да представят своето състезателно шоу. Подсигурени са еднакви по вид ефекти и материали. Големината на бомбите е идентична за трите отбора, а броя на фойерверките е равен. При изпълненията на състезателите от особено значение при тези условия ще е талантът и умението да се представи изкуството на фойерверките.

Подгряваща заря, която е извън състезателната програма, ще бъде изпълнена от „Огнена хризантема” ЕООД.

Организаторът Община Панагюрище е подготвил подарък за всички жители и гости на града – богата концертна програма във всяка една от вечерите на Международния фестивал.

Международният фестивал по фойерверки се наложи като уникално и единствено по рода си събитие с многохилядна публика и паметни емоции.

Последно променен на Вторник, 28 Март 2023 13:05