Идентификация



СЪОБЩЕНИЕ ЗА ОТВАРЯНЕ НА ЦЕНОВИ ОФЕРТИ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   

Във връзка с провеждане на обществена поръчка с предмет: „ДОСТАВКА НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА НУЖДИТЕ НА  СОЦИАЛНИТЕ И ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ” ПО 5 /ПЕТ/ САМОСТОЯТЕЛНО ОБОСОБЕНИ ПОЗИЦИИ ЗА СРОК ОТ 1 /ЕДНА/ ГОДИНА  ОТ СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОРА,

открита с Решение 16/30.05.2013 г. на Кмета на Община Панагюрище, Ви уведомяваме, че Комисия, назначена със заповед № 428/17.07.2013 г. на Кмета на Община Панагюрище е  разгледала постъпилите оферти, включително техническите предложение на участниците, отговарящи на минималните изисквания за подбор, поставени от Възложителя, за което са съставени и подписани от членовете на комисията протоколи.

Във връзка с гореизложеното, Община Панагюрище, в качеството й на Възложител, Ви уведомява, че на 09.08.2013 г., от 09.30 часа, в заседателната зала, намираща се на трети етаж в административната сграда на Община Панагюрище, пл. “20-ти Април” № 13, гр. Панагюрище – 4500, Комисията ще пристъпи към отваряне на пликове №3 с Предлагана цена на участниците.

При отварянето на пликовете с предлаганата цена имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на юридически лица с нестопанска цел, и средствата за масовo осведомяване.