Идентификация



126 деца са записани в първи клас чрез електронната система за прием Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   



Общо 126 са записаните първокласници чрез електронната система за прием за учебната 2020/2021 година от първо и второ класиране в трите училища на територията на град Панагюрище.

От 23 юни подаването на документи за децата, които не са записани в първи клас, ще става на място в училищата, в които има свободни места.

До 15 септември директорите на училищата утвърждават списъците на приетите ученици по паралелки.

Модулът за регистрация на заявленията за прием на ученици в първи клас бе активиран на 22 май в 12:00 часа. Достъпът до сайта се осъществи чрез банер на началната страница на сайта на Община Панагюрище. Родителите можеха да регистрират заявление както онлайн, през сайта за прием, така и на място в даденото училище. За тяхно улеснение, във всички училища имаше екипи, които оказваха подкрепа при подаване на електронни заявления. Правилата и критериите за прием са достъпни в раздел „Нормативна уредба“ на публичния сайт за прием.

С използването на системата за електронен прием на учениците в първи клас, Община Панагюрище осигури по-добра информираност на  родителите и създаде по-ефективна организация на приема на децата в първи клас на територията на град Панагюрище.