Панагюрище засиява с коледна украса на 2 декември Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


В навечерието сме на едни от най-чаканите празници. Броени дни остават до Коледа и началото на Новата 2020-та година. Първото от поредицата събития, които Община Панагюрище организира за жителите и гостите на града, е запалването на приказна коледна украса, на 2 декември в 17:30 часа.

Всички заедно ще посрещнем на площад „20-ти април“ белобрадия старец Дядо Коледа и ще отброим последните секунди до запалването на светлините на Коледната елха. В атмосферата на коледния дух и вълшебството на предстоящите коледно-новогодишни празници ще ни пренесат хорът „Децата на Панагюрище” и МС „Бейби Елинор” към ЦПЛР-Панагюрище. С празничния спектакъл „Чудеса по Коледа” ще станем свидетели на невероятно магическо шоу и фокуси със светлини, а водещ ще бъде известният български илюзионист Боби Шоу. Атракция в спектакъла са и триметровият полярен мечок Миша и танцуващата панда Маша.

Целият месец декември е изпълнен с много празнични събития, които не само ще допринесат за празничната атмосфера, но и ще разкрият магнетичния дух на Коледа.

Последно променен на Сряда, 27 Ноември 2019 17:08