„С усмивка под дъгата” премина годишният концерт на ЦПЛР-Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


На 13 юни, в царствено украсената зала на Театър Дом-паметник, се състоя годишният концерт на възпитаниците на ЦПЛР-Панагюрище, озаглавен „С усмивка под дъгата“.

Младите дарования от класовете представиха пред публиката програма, разнообразна по стил и звучене. В концерта взеха участие: ВГ „Звънче“ с музикален ръководител Стефка Стефанова, школа „Поп и джаз Пеене“ с ръководител Нона Немигенчева, Пепа Филина и Величка Маслева, МС „Елинор“, МС „Бейби Елинор“ и ТС „Панагюрско съкровище “ с хореограф Елеонора Найденова, литературен клуб с ръководител-Петя Сеферинкина и клуб „Репортер“ с ръководител Мария Куртакова.


За втора поредна година директорът на ЦПЛР - Недялка Наплатанова - връчи почетни грамоти и символични подаръци на абитуриентите от Центъра. Тази година това са Мария Ралчева, Ваня Дошкова, Цветелина Шопова, Стоян Иванов, Лъчезар Ковачев и Стоил Узунов.


С годишния си концерт децата и младежите от ЦПЛР-Панагюрище се доказаха като едни завършени творци, които тепърва ще радват с изявите си на родната сцена.