Идентификация



Звездният клас на Панагюрище`2012 организира благотворителен концерт Печат Е-мейл
Написано от Administrator   

Част от “Звездния клас на Панагюрище” за 2012 година организира благотворителен концерт в подкрепа на 10-месечния Георги Крушевски, който се нуждае от спешна операция на очите заради ретинопатия. Операцията ще бъде извършена в болница “Свети Августин” в Антверпен (Белгия) от проф. Клаас. Сумата, която е необходима за интервенцията е 15 000 евро.

Благотворителният концерт “Звезди за надежда” ще се състои на 2 юли 2013 година от 19:00 часа в голямата зала на Театър Дом-паметник, Панагюрище. В него участие ще вземат деца от “Звездния клас на Панагюрище”. Специални гост-участници  на събитието ще бъдат Ненчо Илчев от култовото предаване “Комиците” по бТВ и младите изпълнители от “Voiceland”. Билети се продават на касата на театъра на цена 6 лева.

В отворено писмо от децата на Панагюрище, които са част от “Звездния клас на Панагюрище”, до жителите на общината, общинското ръководство, представителите на бизнеса, Ротари клуб, Сдружение на предприемачите, Общински младежки парламент и БЧК се казва:

“Уважаеми съграждани,

Ние сме деца на Панагюрище, ние сме бъдещето на този град, ние сме част от “Звездния клас на Панагюрище”. Спонтанно инициирахме и се надяваме с Вашата подкрепа да реализираме този благотворителен концерт - “Звезди за надежда”. На света има едно нещо, пред което се прекланяме – изкуството. И едно нещо, пред което винаги коленичим – добротата. Добротата е нужна за душата, както здравето за тялото.

Благодарим за подкрепата на Лайънс клуб – Панагюрище, които прегърнаха нашата идея и станаха патрон на благотворителния концерт.

Благодарим на общинското ръководство, което предостави голямата зала на Театър Дом-паметник.

Благодарим на Медиен център “Оборище” – наш медиен партньор.

Благодарим на Ненчо Илчев – част от екипа на “Комиците”, който промени своята програма, за да ни подкрепи благотворително.

Благодарим на младите изпълнители от “Voiceland”, които ще пеят благотворително.

Благодарим на всички Вас, които с присъствието си ще докажете, че в това бездуховно време, духовността и човешките ценности на панагюрци са живи.

Очакваме Ви!”


Последно променен на Вторник, 25 Юни 2013 08:04