Идентификация



ДНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА И/ИЛИ МЛАДЕЖИ С УВРЕЖДАНИЯ „ДЪГА“ СТАВА НА ДЕСЕТ ГОДИНИ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Преди 10 години, на 3 декември – Международният ден на хората с увреждания, в Панагюрище отваря врати Дневния център за деца и/или младежи с увреждания „Дъга“. Поводът ще бъде отбелязан с многообразни събития.

На 4 декември 2017 година в град Стрелча, децата и екипът на Центъра ще отпразнуват своя юбилей с празнична програма „Честит рожден ден, „Дъга“! Честит рожден ден, деца!“.

От 14:30 часа до 16:30 часа в Дневния център за деца и/или младежи „Дъга“ ще се срещнат приятелите на социалната услуга. Срещата ще премине под мотото „Благодарим Ви, приятели!“. Поздрав по повод десетия юбилей на Центъра ще отправят ученици от СУ „Нешо Бончев“ с преподавател г-жа Юлия Богоева.

От 17:30 часа ще се проведе празничен съвет на бивши и настоящи служители на услугата и родители.

През целия ден ще бъде подредена изложба на детски рисунки „Светът през моите очи“ в Центъра.

На 6 декември 2017 година, доброволци ще имат възможността да бъдат ментори на децата от ДЦДМУ „Дъга“. Инициативата „Стани ментор на дете от „Дъга“ за 1 ден“ ще протече от 10:30 часа до 14:30 часа.

На 8 декември 2017 година, децата и екипът от Дневния център за деца и/или младежи с увреждания „Дъга“ ще се срещнат с приятели в град Пловдив.