Идентификация




Делегация от беларуския град Жодино гостува в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Делегация от побратимения град Жодино, Република Беларус пристигна днес в Панагюрище и засвидетелства готовността за развитие на сътрудничеството в полза на жителите на Жодино и Панагюрище.

Заместник-председателят на Жодинския градски изпълнителен комитет Шило Александр Александрович, началникът на финансовия отдел в Жодинския градски изпълнителен комитет Кузина Ольга Димитриевна и заместник генералния директор по информационните въпроси на „Белаз-Холдинг“ участваха в работна среща с ръководството на община Панагюрище.


Работната програма в първия ден от визитата включваше и посещение на МБАЛ „Уни Хоспитал“ и среща с управителя на болницата доц. д-р Силви Кирилов д.м.


Официалната делегация от беларуския град Жодино посети Исторически музей-Панагюрище и се запозна с културно-историческото наследство на Панагюрище.

Работната програма ще продължи с посещения и работни срещи с мениджърите на „Асарел-Медет“ АД, „Оптикс“ АД и „Яна“ АД, разглеждане на Многофункционална спортна зала „Арена Асарел“, посещение и дегустация във Винарска изба „Румелия“, работни срещи с директорите на училища и детски градини.

Последно променен на Понеделник, 25 Септември 2017 16:02