Идентификация



Ръководството на община Панагюрище се срещна с местния бизнес и председателите на спортните клубове Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

През изминалата седмица, в Сесийна зала в сградата на Община Панагюрище се проведе работна среща между кметския екип, представители на местния бизнес и председатели на спортните клубове, членуващи в Асоциацията на спортните клубове – Панагюрище.

Работната среща премина при следния дневен ред:

- Представяне на Програмата за управление на община Панагюрище за мандат 2015-2019 година;

- Представяне на Годишния културен календар за 2016 година;

- Представяне на Годишен спортен календар за 2016 година.

На поканата на Кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки се отзоваха представителите на Сдружение на предприемачите – град Панагюрище, „Асарел-Медет“ АД, „Оптикс“ АД, „Бунай“ АД, Ротари клуб - Панагюрище, Лайънс клуб – Панагюрище и Асоциацията на спортните клубове.

В рамките на работната среща г-н Белишки представи на присъстващите приоритетите в Програмата за управление на община Панагюрище 2015-2019 година.

Заместник-кметът Матанова презентира пред участниците в работната среща значимите културни събития, заложени в Годишния културен календар за 2016 година.

Г-н Иван Нетов – председател на Асоциация на спортните клубове представи разработен Годишен спортен календар за 2016 година.

Всички участници в срещата коментираха различни възможности за партньорство в културни проекти и спортни мероприятия, с основна цел подкрепа развитието на родния край.