Идентификация



Общински коледен концерт „Коледа е любов“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

В навечерието на Коледно-новогодишните празници, в голямата зала на Театър Дом-паметник, се състоя Коледен концерт „Коледа е любов“ .

Жители и гости на града се насладиха на изпълненията на певицата Ваня Костова и Боян Михайлов. Дуетни песни, пропити с много топлина и обич изпълниха в съпровод на гайдаря Костадин Атанасов.

Празнично настроение на сцената създадоха момичетата от Представителен мажоретен състав на СОУ „Нешо Бончев“, с хореограф Мария Бензарова.

В празнична атмосфера ни потопиха възпитаниците на Нона Немигенчева и Пепа Филина от Вокална група към Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов“. Виктория Манева, Габриела Шкодрева, Надежда Ковачева, Светозара Крайчева, София Манолова и Николай Дерменджиев изпълниха песните „Вяра, Надежда, Любов“ и „Алелуя“.

С много настроение и усмивки в концертната програма се включиха и танцьорите от Клуб по спортни танци „Импулс“ – град Пазарджик с ръководител Ваня Александрова, момичетата от Мажоретен състав „Елинор“ при Обединен детски комплекс с хореограф Елеонора Найденова.

Танцьорите от Представителен фолклорен танцов състав „Тангра“ при Народно читалище „Искра - 1872“, село Попинци с ръководител Мария Терзийска направиха незабравим финала на концерта.

Последно променен на Петък, 18 Декември 2015 08:38