Идентификация



Учител на годината 2024 -Предучилищно образование
 
Учител на годината 2024 - Начален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Прогимназиален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Средно образование
 
Творец на Панагюрище - 2024
 
ВИСОКИ ОТЛИЧИЯ ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ В РИГА Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

От 3 до 7 декември 2015 година, панагюрските момичета Габриела Шкодрева и Виктория Манева участваха в Международния музикален фестивал „Riga Symphony” в Рига, Латвия, с финансовата подкрепа на Община Панагюрище.

В Международния музикален фестивал „Riga Symphony” се включиха 350 участници от 35 държави.

При изключително сериозна конкуренция Габриела Шкодрева и Виктория Манева показаха музикалните си умения в две направления: „поп-джаз и световни хитове“ и „фолклор“. Музикалният педагог на двете момичета е г-жа Нона Немигенчева, а преподавателя по солфеж – г-жа Пепа Филина.

С изпълнение на световния хит „I put a spell on you” на Annie Lennox и на народната песен „Първом, първом“, Габриела Шкодрева спечели два златни медала в направленията „поп-джаз и световни хитове“ и „фолклор“.

Виктория Манева спечели златен медал в направление „поп-джаз и световни хитове“ с изпълнението на песента „Bound to you” на Christina Aguilera и сребърен медал в направление „фолклор“ с изпълнение на песента „Вечеряй, Радо“.

Габриела Шкодрева и Виктория Манева бяха финансово подпомогнати от Община Панагюрище /по чл.7 ал.1 т.3 от Правилника за условията и реда за осъществяване на закрила на деца и ученици с изявени дарби в община Панагюрище/ с половината от сумата за такса участие в Международния музикален фестивал „Riga Symphony” и половината от транспортните разходи до Рига, Латвия.