Идентификация



Днес стартират квалификациите на Международния турнир по тенис на маса ASAREL Bulgaria Open в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Днес /19 август 2015 година/ в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище започват квалификациите на Международния открит шампионат по тенис на маса „GAC Group 2015 ITTF World Tour ASAREL Bulgaria Open”, включен в календара на Международната федерация по тенис на маса (ITTF).

Спортната надпревара е с награден фонд от 35 хил. долара и ще продължи до 23-и август, неделя, когато ще бъдат изиграни финалите при мъжете и жените и награждаването на шампионите в тези категории. Финалите при младежи и девойките до 21 години и двойките при мъжете и жените, както и награждаването на тези категории, ще се проведат на 22 август, събота. Част от участниците вече пристигнаха в Панагюрище и усилено тренират за представянето си в състезанието, в което ще вземат участие общо 95 спортисти от 24 държави.

Жребият за първите двубои от квалификационните групи вече е изтеглен, а мачовете ще се провеждат всеки ден от 10:00 до 20:00 часа. Първата квалификационна среща ще бъде с българско участие и ще се проведе на 19 август от 10:00 часа между Мария Йовкова, България, и Адриана Диаз, Пуерто Рико. В първия ден публиката в „Арена Асарел“ ще може да проследи общо 58 срещи на 8 маси. Сред тях са мачовете между Денис Бекир, България -  Алин Спелбус, Румъния; Моризоно Масаки, Япония - Анелия Карова, България; Станислав Голованов, България – Ибрахим Камара, Сиера Леоне; Петко Габровски, България – Кирил Попов, България и др. Участниците в квалификационните мачове ще се борят за място за влизане в основната схема на турнира.

Пълната програма на квалификациите и на самия турнир можете да откриете тук:

http://www.ittf.com/competitions_temp/competitions2.asp?Competition_ID=2563&category=PT

На 20 август, четвъртък, от 17:30 часа ще се проведе и официалната церемония по откриването на шампионата и на залата-домакин „Арена Асарел“. Преди церемонията основните организатори Община Панагюрище и „Асарел-Медет" АД  канят всички жители и гости на града на Спортен фестивал на открито от 14:30 часа в градския парк на Панагюрище.

Последно променен на Сряда, 19 Август 2015 06:15