Концерт "С усмивка под дъгата" изнесоха децата от ЦПЛР – Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от PR   


Вълнуващ годишен концерт „С усмивка под дъгата” изнесоха на 25 юни учениците към Центъра за подкрепа на личностно развитие в Панагюрище. Спектакълът бе в голямата зала на Театър дом-паметника и на него се насладиха не само родителите на участниците, а и цялото общинско ръководство: председателят на Общински съвет – Панагюрище г-н Иван Лалов, ВрИД кмет г-н Петър Каменски, заместник-кметът г-н Стоян Бодуров и новоизбраният преди дни кмет г-н Желязко Гагов.

С изпълненията си отделните формации в ЦПЛР поднесоха на публиката палитра от талант и емоции и одухотвориха  атмосферата. Музика, песни,  танци, стихове, красота и душевна светлина бликаха в изобилие, вдигаха градуса на настроението и ускоряваха сърдечния пулс.


Затрогващ жест на внимание получиха 14-те абитуриенти, повечето от които години наред са били част от голямото семейство на Центъра за подкрепа за личностно развитие.


С топли думи към тях се обърна дългогодишният директор на творческата лаборатория г-жа Недялка Наплатанова. Тя им благодари за труда и любовта, които са влагали по време на заниманията си, и им пожела много бъдещи успехи. После с вълнение сподели, че това е последната й обществена изява като ръководител на ЦПЛР. В трудовата си биография г-жа Наплатанова има 47  години стаж, от които 26 е била директор на ЦПЛР, съществувал през годините под различно име.


Екипът преподаватели изненада своя дългогодишен директор с подарък и силно въздействащо послание. Думи на благодарност към децата и директора отправи ВрИД кмет г-н Петър Каменски.


За силата и чудесата на единението, за лековития език на изкуството и вълшебството на любовта между хората накрая изказване извън сценария направи г-н Желязко Гагов.


Последно променен на Четвъртък, 27 Юни 2024 03:36