ИдентификацияЕнергийно обновяване на българските домове - информационни дни Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

В периода 10-11 септември 2013 година в град Панагюрище ще се проведе кампания за информиране на населението по проекта на Министерството на регионалното развитие "Енергийно обновяване на българските домове". Кампанията ще включва провеждане на два информационни дни и 1 среща с управители на етажна собственост.

Информационните дни ще се провеждат на открито 16:00 до 19:30 часа. За целта на централния площад в Панагюрище ще бъде позиционирана мобилна информационна шатра, където представители на министерството, координаторът по проекта, Проектният мениджър и представителят на Фонда за жилищно обновяване ще дават консултации на заинтересованите граждани.

Срещата на управителите на етажна собственост ще се проведе на 10 септември 2013 година от 19:00 до 20:00 часа в Сесийна зала, на втори етаж в сградата на Община Панагюрище. На тази среща домоуправителите ще бъдат лично консултирани от експертите по проекта, ще се даде отговор на въпроси и казуси, свързани с участието на собствениците в проекта и всяка възникнала допълнителна информация.