ИдентификацияПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ДЕНЯ НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИК – 7 АПРИЛ Печат Е-мейл
Написано от PR   Уважаеми лекари, медицински сестри, фелдшери, фармацевти и всички здравни работници, посветили живота си на каузата да опазват здравето на хората.

От името на ръководството на община Панагюрище Ви поздравявам със Световния ден на здравето и Деня на здравния работник – 7 април!


Бих искал да изразя своята лична благодарност към хората с най-благородната професия. Няма нищо по-ценно от здравето и нищо по-хуманно от това да лекуваш човешката болка, да помагаш на хората в тяхното страдание. Труден и изключително отговорен е този избор, изискващ голям професионализъм и голямо сърце, необикновена сила на духа, отзивчивост и всеотдайност.

Затова няма да спестя искрената си благодарност, тъй високо ценя Вашия всеотдаен труд в името на доброто на пациентите, труд, който заслужава да засвидетелстваме нашата признателност и уважение.

Приемете моите поздрави за празника с пожелания за много здраве,  професионални успехи и лично щастие. Нека Ваш неизменен спътник бъде добротата. Раздавайки я на другите, Вие  заслужавате да я срещате. Нека в дните Ви има повече човешки радости и светлина.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!С уважение,

ПЕТЪР КАМЕНСКИ

ВрИД КМЕТ НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ