Идентификация



Община Панагюрище ще участва в туристическото изложение ВАКАНЦИЯ & СПА Печат Е-мейл
Написано от PR   


Община Панагюрище се включва в юбилейното 40-то издание на туристическото изложение ВАКАНЦИЯ & СПА. То ще се  проведе в периода 13-15 март 2024 год. в изложбените зали на Интер Експо Център. Своите туристически продукти на българските и чуждестранните посетители ще предлагат изложители от Европа, Азия и Африка.

Община Панагюрище ще покаже своите богати възможности за различни видове туризъм на щанд от 24 кв.м и ще участва в съпътстващото събитие Сцена на кулинарно шоу „На софрата“. То ще е на 14 март по обяд и на него посетителите ще могат да дегустират вино от Панагюрския край и коктейлни хапки, характерни за вкуса на панагюрската кухня.

Община Панагюрище участва в туристическата борса съвместно с Историческия музей и е подкрепена финансово от „Тракийски хотелиери“ ЕООД и Court Inn. В кулинарното шоу на 14 март ще се включи Джуджева къща.

Последното издание авторитетното събитие ВАКАНЦИЯ & СПА събра над 260 участници от 16 държави. Бизнес изложението привлече вниманието на над 10 000 посетители от страната и чужбина.