ИдентификацияБЛАГОДАРНОСТ! Печат Е-мейл
Написано от PR   


Уважаеми жители на община Панагюрище,

Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник на Р България – Трети март!

Тази година Трети март в Панагюрище беше различен и  развълнува хиляди. Бяхме заедно и заедно съпреживяхме върховни мигове, наситени с национална гордост и родолюбие. Заедно усетихме силата на единението.

Благодарим Ви за прекрасните отзиви, които получихме по повод тържественото честване на Трети март!

Община Панагюрище благодари на всички организатори на празника за всеотдайността, с която работиха за реализацията на идеята за празнично шествие със 110-метрово знаме! Показахме за пореден път, че каузите обединяват и заедно сме силни.

Гласувахме доверие на младите и те го оправдаха.

Благодарим персонално на Делчо Делов, който координираше организацията сред младежите и младежките организации в града!

Благодарим на членовете на Интеракт, Лео клуб, БМЧК, ТС ”Балканджии”, ТС „Елинор” и ТС „Средногорска жарава”, които се отзоваха на поканата, облякоха български народни носии и се включиха в празничното ществие!

Благодарим на  РК „Традиция” – Панагюрище и Духов оркестър „Делчо Радивчев” към НЧ „Виделина -1865” за безусловната подкрепа и участие! Без тях атмосферата на празника нямаше да е същата.

Благодарим на НЧ „”Виделина-1865” за широко отворените врати по всяко време и доброто сътрудничество!

Благодарим персонално на старши инспектор Павлин Караколев, началник група „Охранителна полиция” в РУ- Панагюрище при ОДМВР-Пазарджик, и неговите колеги за стройната организация по осигуряване на сигурността и безопасността на гражданите по време на празника!

Благодарим персонално и на актрисата Василка Сугарева, водеща по време на празника, за перфектно изпълнения професионален ангажимент!

Благодарим на ПТС „Чудесия” – Пазарджик с ръководител Таня Димитрова за чудесата, които сътвори с изпълненията ir пред панагюрска публика!

Пожелаваме на всички здраве и благоденствие!

Петър КАМЕНСКИ,

ВрИД кмет на Община Панагюрище

Иван ЛАЛОВ,

председател на Общински съвет- Панагюрище