Идентификация



Панагюрище засиява с коледна украса на 1 декември Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   


В навечерието сме на едни от най-светлите и най-чаканите празници. Броени дни остават до Коледа и началото на Новата 2023-та година. Община Панагюрище организира поредица от събития, за да повдигне коледния дух на жителите и гостите на общината, първото от които е  запалването на светлините на  коледна украса на 1 декември в 17:30 часа.

Да си подарим споделеност, любов, вдъхновение  и всички дружно, на площад „20-ти април“,  да отброим последните секунди до запалването на светлините на Коледната елха.

С музикална програма в уникална коледна атмосфера ще ни пренесат хорът „Децата на Панагюрище” и възпитаниците на ЦПЛР-Панагюрище.

С празничния спектакъл „Бяла магична приказка” ще посрещнем белобрадия старец - Дядо Коледа и ще станем свидетели на невероятно магическо шоу,  чийто водещ ще бъде известният български илюзионист Борислав Борисов, Боби Шоу. Триметров полярен мечок, леден човек и приказен принц са само малка част от  изненадите и атракциите предвидени в спектакъла.

Целият месец декември е изпълнен с много събития, които не само ще допринесат за празничната атмосфера, но и ще разкрият онази споделеност на доброто, вярата и надеждата, носеща вълшебния дух на Коледа.

Последно променен на Понеделник, 28 Ноември 2022 12:03