Идентификация



УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ПРОЕКТ НА ПЛАН-СМЕТКАТА НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИТЕ ПО ЧЛ. 62 ОТ ЗМДТ ЗА 2023 Г. Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   


На основание чл. 66, ал. 1 и ал. 2 от АПК във връзка с чл. 66, ал. 2 и ал. 3 от ЗМДТ Община Панагюрище уведомява всички заинтересовани страни, че открива производство по издаване на общ административен акт за одобряване на план-сметка за дейностите по чл. 66, ал. 1 от ЗМДТ за 2023 г. по населени места и размера на таксата за битови отпадъци и цени на услуги за 2023 г. на територията на Община Панагюрище.

Заинтересованите лица и организации могат да участват в производството по издаване на акта по чл. 65 и чл. 66 от АПК, чрез представяне на писмени предложения и възражения по проекта за решение на е-mаil адрес: panagyurishte@panagyurishte.bg или в Центъра за административно обслужване на Община Панагюрище на адрес: гр. Панагюрище, пл. „20-ти април“ № 13, в едномесечен срок считан от датата на оповестяване на уведомлението.

Настоящото уведомление  да се оповести на интернет-страницата на Община Панагюрище за срок от 30-дни от датата на публикуване. Заинтересованите лица и организации могат да се запознаят с проекта за административен акт и с цялата информация, съдържаща се в преписката по издаване на общия административен акт в сградата на Общинска администрация на Община Панагюрище или от публикуваното уведомление.


file icon pdf Доклад за ПЛАН-СМЕТКА 2023

file icon pdf Приложение 1.1

file icon pdf Приложение 1.2

file icon pdf Приложение 2

Последно променен на Понеделник, 21 Ноември 2022 15:29