Трето издание на БИЗНЕС АКАДЕМИЯ ЗА СТАРТИРАЩИ ПРЕДПРИЕМАЧИ в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   


След успеха на Първото (през 2019 година) и Второто (през 2020 година) издание на обучение по предприемачество БИЗНЕС АКАДЕМИЯ ЗА СТАРТИРАЩИ ПРЕДПРИЕМАЧИ (BASE), на 25 август, от 18:30 часа, в Сесийна зала на Община Панагюрище бе дадено началото на Третото издание на програмата. В 12-седмичен курс, в периода август – октомври 2021 година, 25 инициативни и мотивирани, настоящи и бъдещи предприемачи ще придобиват знания и умения как да стартират или да доразвият свой собствен бизнес, черпейки знания и опит от успели български предприемачи.

В рамките на курса участниците съставят бизнес план на своята идея, с който участват във финално състезание за най-добър бизнес план, a победителите получават малък грант, с който да стартират идеята си.

Организатори на обучението са: Индустриален клъстер Средногорие, съвместно с Фондация „Америка за България“, в партньорство с Община Панагюрище и „Асарел-Медет“ АД.

Участниците бяха поздравени от заместник-кмета на Общината, г-жа Галина Матанова,


от г-жа Бисерка Янева, Директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ АД,


от г-жа Виолета Недева, Програмен директор „Бизнес, предприемачество и технологии“ във Фондация „Америка за България“,


и от г-н Николай Минков, Изпълнтелен директор на Индустриален клъстер Средногорие.


Своя опит споделиха победителите от предишните две издания.


Модератор на обучението бе г-жа Десислава Чалъмова, Директор „Бизнес развитие“ в Индустриален клъстер Средногорие.


Община Панагюрище вярва, че това обучение ще даде възможност да бъдат реализирани предприемачески идеи, които ще подобрят качеството на предлаганите продукти и услуги на територията на общината, а защо не и да се появят нови?

Успех на всички участници!


Последно променен на Четвъртък, 26 Август 2021 12:50