ИдентификацияПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   


alt

На 1 юни, от 17:00 часа, на площад „20-ти април“ ще се проведе детски празник под наслов „Усмихни се с мен“, организиран от Община Панагюрище, с желанието за радостни преживявания за децата на община Панагюрище.

Централният площад на града ще се превърне в увеселителен парк, предлагащ забавления за малки и големи – въртележки, батути, надуваеми замъци, балони, вкусотии.

Веселите клоуни Аско, Заско и Жанка Калпазанка ще забавляват децата с песни, танци, конкурси, забавни игри.

Магичесокото шоу на Марс Марсияно ще представи на панагюрските деца най-новото в света на фокусите, триковете и много други вълшебства.

Атрактивните артисти на кокили – Гигантски тропически бели пеперуди и Смехоран Щъркелан ще забавляват всички.

Детски работилници с различни занимания, с любезното участие на „Арахна-Арт-М“, „Захарната работилничка Марая“, „Керамика Евтихия“, Центъра за подкрепа за личностно развитие, Нистор Хаинов, Пепа Машева, Петя Настева, ще бъдат обособени в цветни шатри на площада – рисунка на лице, рисуване върху керамични фигурки, оцветяване на книжки, забавна сладкарничка, рисуване с къна и други.

Водещ на празничната програма ще бъде Жоро Низамов – режисьор, актьор-комик и певец, познат от „Маскирания певец“ и „Като две капки вода“. За да е слънчево настроението и веселието да не стихва, децата ще се забавляват и с празнична дискотека с кака Мими.

Организаторът – Община Панагюрище, обещава много забавления и изненади, като моли за споделена отговорност родителите на всички деца за спазване на противоепидемичните мерки и личен избор за включване в различните дейности на празника.

Очакваме Ви, да споделим усмивките си в празничния ден.