ИдентификацияАнкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 -Предучилищно образование
 
Анкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 -Начален етап на основна образователна степен
 
Анкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 - Прогимназиален етап на основна образователна степен
 
Анкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 - Средно образование
 
Европейската седмица на мобилността 2020 в община Панагюрище завърши на 22-ри септември с колопоход Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   


Последният ден от Европейската седмица на мобилността 2020 – 22 септември, съвпадна с националния ни празник – Деня на Независимостта на България. Като част от многонационалното семейство на обединена Европа ние не забравяме своята идентичност и признателност към достойните дела на нашите деди.

Европейската седмица на мобилността 2020 в община Панагюрище завърши с колопоход в Същинска Средна гора, организиран от „Спортен клуб по триатлон – Панагюрище“, с ръководител г-н Иван Митовски.


Началото на 44-километровия маршрут бе от паметника на загиналите във войните за национално обединение на България на площад „Цар Освободител“ в 9:00 часа. Преди старта готовността на участниците и изправността на велосипедите бяха проверени от г-н Тодор Цуцeков – един от учредителите на спортния клуб по триатлон и дългогодишен спортен деятел.На всяка от спирките за почивка участниците получаваха информация за историческите и природни забележителности на нашия роден край.
Призивът на колоездачите, участвали в колопохода е  „Ние сме активни и здрави. Бъдете и ВИЕ!“


Община Панагюрище благодари на всички жители, които взеха участие в дейностите от програмата на Европейската седмица на мобилността 2020 като избраха екологичен и здравословен начин за придвижване.

Нека с обединeни усилия превърнем нашата общината в по-добро място за живеене!

Последно променен на Сряда, 23 Септември 2020 09:18