Община Панагюрище ще вземе участие в 35-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо‘ 2018“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Община Панагюрище, в партньорство с Исторически музей – Панагюрище, ще вземе участие в Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“, която ще се проведе от 14 до 16 февруари 2018 година в Интер Експо център, град София.

Щандът на Община Панагюрище ще бъде част от Националния щанд на Министерството на туризма в Република България.


Община Панагюрище ще промотира събитията от Годишния културен календар за 2018 година чрез разработената с изцяло нова визия книжка, включваща всички международни, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали. Посетителите на изложението ще могат да се запознаят и с историческото наследство на Община Панагюрище, представено в различни рекламни материали.

Събирайки на едно място целия туристически пазар, „Ваканция и СПА Експо‘ 2018“ дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.

Профилът на участниците включва туроператори, туристически агенции, хотели, курорти и спа центрове, туристически организации, общини, регионални и местни съвети по туризъм,  компании за детски туризъм, голф, винен и алтернативен туризъм, професионални учебни заведения, хотелско и спа оборудване и други.

Изложението се организира от ПРИМ ЕКСПО и под патронажа на Министерство на туризма.

Официалното откриване на 35-то издание на Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо‘2018“ ще се състои на 14 февруари 2018 година, в централното фоайе на Интер Експо Център – София, от 16:00 часа.