Идентификация



РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА ОТ ДГ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ РАЗГЛЕДАХА НАПЪЛНО РЕНОВИРАНАТА УЧЕБНА БАЗА Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   



Учебната 2017/2018 година в Детска градина „Райна Княгиня“ откри заместник-кметът „Хуманитарни дейности“ на Община Панагюрище г-жа Галина Матанова.

„Винаги се чувствам особено уютно и вдъхновено сред деца.

Вълнувам се много, защото днешният ден е част от изпълнените каузи, заради които преди години поех предизвикателството да отговарям за развитието на ресор „Хуманитарни дейности“.

Децата на Панагюрище заслужават най-доброто!

Създадохме модерна, здравословна, високофункционална образователна инфраструктура, с ново обзавеждане и оборудване, които да бъдат гаранция за качествен образователен процес и в подкрепа на добрите преподавателски и практически подходи.

Пожелавам успехът на този проект да съюзи още повече всички нас – родителите, екипа, общността, в името на щастието на децата на Панагюрище.

Вярвам безусловно във високия професионализъм на екипа, на които сърдечно благодаря.

Уважаеми родители, благодаря и на Вас за проявеното търпение, за доверието. Вярвам безусловно и във Вас. Желая Ви днешната светлина в очите да претворите в протегната приятелска ръка към учителите и заедно да рисувате красивата приказка на светооткривателството на децата.

Благодаря на всички, че сме част от една обща кауза – по-доброто настояще и бъдеще на децата на Панагюрище.“ – бяха част от думите на заместник – кметът Галина Матанова.

Приветствие към целия екип на Детска градина „Райна Княгиня“, към всички родители и деца отправи и кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки.


Директорът на Детска градина „Райна Княгиня“ благодари на Община Панагюрище за напълно обновената в рамките на проект „Ремонт, въвеждане на мерки за енергийна ефективност и достъпност на средата, доставка на ново оборудване и обзавеждане и благоустрояване на прилежащи площи към образователни институции“, съвременна, модерна и красива учебна база.


По стар български обичай кметът на община Панагюрище Никола Белишки плисна менче с вода и здравец и пожела „На добър час!“ през новата учебна година.



В Детска градина „Райна Княгиня“ са изпълнени следните видове СМР: цялостна подмяна на съществуваща дървена дограма с нова PVC, подмяна на вътрешни врати с алуминиеви, фасадна топлоизолация и нова мазилка, подпокривна топлоизолация, подмяна на настилки с нови антибактериални износоустойчиви, подмяна на настилка на всички входни площадки и стълби, основен ремонт на санитарни възли, умивални и офиси, кухня и складове, цялостно шпакловане и боядисване на вътрешни стени, подмяна на електрическа система, водна и канализационна инсталация, подмяна на отоплителна инсталация и котел, нови парапети.






Детска градина „Райна Княгиня“ е обзаведена с нови легла с антибактериални дюшеци, детски масички, столчета, гардероби, учителски бюра, посетителки столове, скамейки и оборудвана с нова професионална перално-центрофугална машина, професионална сушилна машина, професионален гладачен каландър, професионален електрически котлон с 6 плочи, готварски конвектомат с капацитет 4 тави, професионална съдомиялна машина, професионален хладилен шкаф.


Предстои и официална церемония по откриване на обекта.


Последно променен на Понеделник, 02 Октомври 2017 18:27