Идентификация



Ръководството на община Панагюрище уважи празника на побратимения град Пятигорск Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


alt

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки, заместник-кметът  „Хуманитарни дейности“ Галина Матанова и заместник-кметът „Стопански дейности“ Георги Павлов  гостуваха на руския град Пятигорск по официална покана от страна на главата Лев Николаевич Травнев по повод празника на града и 237-та годишнина от основаването му.

По време на посещението си в Пятигорск кметът Белишки и неговите заместници проведоха срещи с главата на Пятигорск Лев Травнев, председателя на Думата Людмила Похилько и нейните заместници Василий Бандурин и Дмитрий Васюткин.

Работната програма включваше и посещения и срещи с директори и ръководители на образователни и културни институции в града.

Ръководството на Община Панагюрище бе част и от множество празнични събития по повод празника на Пятигорск и 237-та годишнина от основаването му.

С втората по рода си визита в побратимения град Пятигорск, ръководството на община Панагюрище засвидетелства желанието и готовността за развитие на сътрудничеството в полза на жителите на Пятигорск и Панагюрище.


alt