Идентификация



Започва третата обработка на сгради и тревни площи срещу вредители Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

В периода 14 - 24 юли 2015 година ще се извърши третото пръскане на сгради и тревни площи на територията на община Панагюрище срещу насекоми и гризачи.

По предварителна схема и при подходящи метеорологични условия в първите два дни - 14 и 15 юли, ще се извърши нощното пръскане на тревните площи срещу вредители в град Панагюрище, а на 16 юли -  в останалите населени места на общината.

В останалите дни от графика ще бъдат обработени площите, подлежащи на дезинсекция и дератизация - в училищата на територията на общината: Средно общообразователно училище “Нешо Бончев”, Основно училище “Проф. Марин Дринов” и Основно училище “Двайсти април” в град Панагюрище, Основно училище “Отец Паисий” в село Попинци и Основно училище “Свещеник  Недельо Иванов” в село Поибрене.  Детските градини на територията на общината – Обединено детско заведение “Звънче”, Обединено детско заведение “Райна Княгиня”, Целодневна детска градина “Първи юни”, Целодневна детска градина “Брезичка” и Целодневна Детска градина “Пролет” в град Панагюрище, както и детските градини в селата Оборище, Бъта, Попинци и Левски; сградите на осемте кметства на общината, както и всички заявени от кметовете по места закрити помещения и тревни площи.

Срещу насекоми и гризачи в град Панагюрище ще бъдат обработени и площите в сградата на Община Панагюрище, Градска библиотека “Стоян Дринов”, Исторически музей и къщите музеи, Театър Дом-паметник, Обединен детски комплекс, Спортна зала, Социален патронаж, Дневен център за деца с увреждания “Дъга”, Център за настаняване от семеен тип за деца “Павел Бобеков”, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи, Дневен център за възрастни хора с увреждания “Св.Св. Козма и Дамян”, Градски универсален магазин, Общинско предприятие “Чистота”.