Идентификация



МС Елинор се връща с медали, купа и призови места от Европейското Гранд При в Сегед Печат Е-мейл

 

Тазгодишният европейски шампионат се проведе в слънчев Сегед- Унгария от 26 до 28 юни. Над 30 мажоретни състава от Полша, Чехия, Италия, Унгария. Румъния, Сърбия, Украйна, България се надпреварваха за място на почетната стълбичка. Международно признати съдии от седем държави оценяваха изпълненията по правилника на IMA,

 

Нашият отбор се състезава в категория  Baton Team Senior, Pompon Team Senior и Flag Mini Senior. Tези категории по традиция са с най- силна и най-многобройна конкуренция. Това се оказа предизвикателство за отлично подготвените мажоретки на Елеонора Найденова и те заслужено влязоха в челните позиции. Висок адреналин и сълзи от радост предизвика завоюваното трето място в категория Pompon Team Senior. Не по-малко впечатляваши са четвърто и пето място в категориите Baton Team Senior и Flag Team Senior, тъй като на такива мащабни форуми призовите места са до шеста позиция и класираните отбори получават медали, грамоти и купи.

 

Хореографът Елеонора Найденова сподели, че зад огромния успех стои усилена екипна работа. Тя изказва своята благодарност за професионалното отношение на коафьора Илияна Такучева, на дизайнера Стефка Гущерова, на музикалния педагог Пепа Филина. Елеонора е убедена, че само на такива мащабни шампионати със силна конкуренция съставът "Елинор" израства, придобива опит и амбиция.

МС "Елинор" изказва своята благодарност към домакините на шампионата за перфектната организация и положителните емоции.

Последно променен на Сряда, 01 Юли 2015 07:16