Идентификация



Предстои да бъде разработен и реализиран проект за поставяне на изкуствени изпъкнали неравности (легнали полицаи) в село Попинци Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Днес кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки проведе среща с директора на Областно пътно управление – Пазарджик, инж. Иван Дишков. На срещата беше  обсъдено състоянието на пътищата от Републиканската пътна мрежа, преминаващи през населените места на община Панагюрище и на общинските пътища, както и готовността за зимното им поддържане. На този етап е извършена необходимата подготовка и е изготвен план за действие при зимни условия.

Предмет на разговорите беше и поставения въпрос по време на публичното представяне на проекта за Бюджет`2015 на община Панагюрище от жители на село Попинци за поставяне на изкуствени изпъкнали неравности (по-известни като “легнали полицаи”) по улица “Георги Бенковски”, с цел запазване сигурността и живота на хората. Предстои да бъдат прецизирани възможностите и местата за поставяне на подобни неравности на посочената улица и да се изготви проект, който в най-кратки срокове да бъде реализиран.