Идентификация



Общо 19 кандидати за членове на Общински младежки парламент от училищата в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Крайният срок за провеждане на първични избори в училищата и подаване на заявления от кандидатите за членове на Общински младежки парламент - Панагюрище изтече днес - 21 ноември 2014 година, в 17:00 часа.

В Общинска администрация - Панагюрище, с приемно-предавателен протокол постъпиха 13 броя заявления от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в града. На 24 ноември там ще се проведат същински избори, в резултат на които трябва да бъдат избрани шест от кандидатите за членове на Общински младежки парламент.

От Средно общообразователно училище "Нешо Бончев" бяха предадени в администрацията на Община Панагюрище 7 броя заявления. Веднага след това един от кандидатите лично подаде отказ от участие в изборите. Квотите за СОУ "Нешо Бончев" са шест. В случая броят на заявленията е равен на броя на квотите и поради тази причина и шестимата кандидати ще влязат в новия Общински младежки парламент, а на 24 ноември в училището няма да се проведат същински избори.

Девойките и младежите - кандидати за членове на ОМП внесоха предложение в ОбА, на Учредителното събрание, насрочено за 28 ноември да не избират свой председател, а това да стане на следващо заседание. Мотивът е - да имат възможност и време да се опознаят, за да могат да изберат най-достойния сред тях.