Идентификация



Заместник-кметът Георги Павлов взе участие в експертен съвет за строителството на язовир Луда Яна Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Вчера (10.09.2014г.) в Министерството на регионалното развитие на Република България се проведе заседание на Технически експертен съвет за разглеждане на Техническия проект за строителството на язовир Луда Яна и пречиствателна станция за питейни води.

За община Панагюрище в зъседанието взеха участие заместник-кметът по стопанските дейности инж. Георги Павлов, инж. Марин Вулев - управител "ВиК П" - Панагюрище, инж. Йордан Дураков - представител на Клиентски енергиен център Панагюрище, ЕВН България Електроразпределение ЕАД и инж. Делчо Хаинов - специалист "Присъединяване на нови клиенти" - КЕЦ Панагюрище, ЕВН България Електроразпределение ЕАД. Техническият експертен съвет бе председателстван от заместнк-министъра на регионалното развитие г-н Радослав Русев.

Сформираният Технически експертен съвет за разглеждане на Техническия проект за строителството на язовир Луда Яна и пречиствателна станция за питейни води ще проведе необходимия брой заседания, първото от които беше вчера, след което ще излезе с протокол за работата и решенията си.

 

Изпълнението на проект "Включващо обучение" в Панагюрище продължава
Последно променен на Четвъртък, 11 Септември 2014 13:46