Идентификация



Покана за обществено обсъждане Печат Е-мейл

 

П О К А Н А

за обществено обсъждане на  необходимостта

от поемане на дългосрочен общински дълг

Община Панагюрище на основание чл.15 от Закона за общинския дълг и чл. 60 от Наредба  за съставяне, изпълнение  и отчитане на  бюджета и за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности  на Община Панагюрище, уведомява всички граждани, общински съветници, кметове на кметства, обществени организации, медии, граждански сдружения и всички заинтересовани лица, че организира среща за обществено обсъждане на предложение за поемане на  дългосрочен дълг от Oбщина Панагюрище.

Предназначение:  Закупуване на специализиран автомобил за измиване и оросяване на улици (водоноска).  Стойност на дълга – 240 000 лв. Начин на финасиране – лизинг със срок  4 години.

Мястото и дата на провеждане на обсъждането: сесийна зала, етаж 2  в Административната сграда на Общинска администрация- Панагюрище от 11.00 часа на 22.08.2014 г.

 

Писмени становища и предложения по темата на обсъждането могат да се изпращат на електронната поща на Община Панагюрище – oba.panagyurishte@gmail.com, както и в деловодството на Общинска администрация.

file icon pdf ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ

file icon pdf ТЕХНИКО-ИКОНОМИЧЕСКА ОБОСНОВКА

Последно променен на Петък, 15 Август 2014 12:37