Идентификация



Кметът на община Панагюрище поздрави участниците в Четвъртия международен турнир по тенис на маса “За купите на “Асарел-Медет” АД” Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки поздрави участниците в Четвъртия международен турнир по тенис на маса “За купите на “Асарел-Медет” АД”, по време на официалното му откриване, което се състоя днес от 9:00 часа в спортна зала “Орчо войвода” в град Панагюрище. “Пожелавам успех на всички и нека най-добрите победят”, каза в обръщението си г-н Белишки. Той благодари на организаторите на турнира и на спонсорите за подкрепата, която оказват и благодарение на която спортът в общината се издига на по-високо ниво. Кметът за пореден път заяви, че той и екипът му винаги ще стоят зад спорта и няма да спират да работят за развитието му.

Гости на събитието бяха заместник-кметът “Стопански дейности” на община Панагюрище г-н Георги Павлов и г-н Михаил Фролошки – генерален секретар на Българската федерация по тенис на маса. Турнирът бе официално открит от председателя на Надзорния съвет на “Асарел-Медет” АД проф. д-р Лъчезар Цоцорков. Председател на организационния комитет на турнира е г-н Иван Александров.


Четвъртият международен турнир по тенис на маса за купите и наградите на „Асарел-Медет” АД ще се проведе в рамките на четири състезателни дни (от 14 до 17 август 2014 година). В него участие ще вземат над 300 състезатели от отборите на осем държави – България, Германия, Италия, Република Македония, Румъния, Сърбия, Турция и Украйна. По програма в първия ден на турнира се състезават момичета и момчета в две възрастови групи – до 15 и до 18 години. Състезанията във втория ден ще бъдат за ветераните в три възрастови групи. В събота – 16 август, ще се проведе откритият майсторски турнир за жени и мъже. Във последния ден на турнира ще се играят полуфиналите и финалите, след което ще бъдат обявени и наградени победителите.

Последно променен на Четвъртък, 14 Август 2014 09:12