Идентификация



Днес официално бе открит третият кръг от Републикански планински шампионат по автомобилизъм Панагюрище`2014 Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Днес в 14 часа кметът на община Панагюрище Никола Белишки официално откри третия кръг от Републикански планински шампионат по автомобилизъм Панагюрище`2014. Гости на събитието бяха народният представител Христо Калоянов, досега изпълняващият длъжността председател на Българската федерация по автомобилизъм Радослав Козлеков и новоизбраният – Владимир Илиев.

След извършения административен и технически преглед Стартовият списък бе попълнен от спортните съдии и комисари с тридесет и шест участници в състезанието. От предварително записалите се пилоти днес не се яви Иван Атанасов от Евко Рейсинг.

Веднага след официалното откриване на състезанието, което се състоя на площад „20-ти април“ в Панагюрище, автомобилите бяха отведени в закрития парк в сервизната зона при старта на трасе – служебен път „Асарел-Медет“ АД, където се проведе тренировка в три манша.

file icon doc Резултати от трите манша на тренировката

Утре (неделя - 6 юли) състезанието ще започне в 10:00 часа и ще се проведе в три манша. В 14:00 часа на централния площад в Панагюрище ще бъдат обявени резултатите и ще се извърши награждаването на победителите.

Последно променен на Събота, 05 Юли 2014 17:08