Идентификация



Община Панагюрище съдейства на гражданите за решаване на проблеми, възникнали при реализиране на ВиК проекта Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

На 2 юни тази година при извършване на строително монтажни работи по проект “Интегриран инвестиционен проект във ВиК сектора за гр. Панагюрище, община Панагюрище”, в квартал Драгулин възникна авария, при която бе прекъснато електрозахранването. В резултат на това на десетки домакинства електроуредите са били повредени. От EVN бяха призовали гражданите да подават жалби до тях за възстановяване на щетите. Един месец по-късно с писма до жалбоподателите от дружеството отказали да възстановят нанесените щети.

Във връзка с постъпилите заявления от граждани до ЕVN, въпреки че не е страна по случая, Община Панагюрище е инициирала провеждането на среща между служители на ЕVN и на фирмата изпълнител по проекта. В хода на разговорите е постигната договорка в началото на следващата седмица да бъдат предоставени всички документи на гражданите, с които те са предявили претенции пред енергоразпределителното дружество, на фирмата изпълнител на проекта.

Ръководството на община Панагюрище ще продължава да съдейства на всички жители за решаване на възникнали проблеми и неудобства за тях при реализирането на ВиК проекта.

Последно променен на Петък, 04 Юли 2014 13:24