Идентификация



Информационна кампания по Програма "Учене през целия живот" Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Днес в Панагюрище стартира информационната кампания на Европейската комисия в България и Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса по европейската Програма "Учене през целия живот". Кампанията ще се проведе в периода 23-27 септември в градовете Панагюрище, Карлово, Казанлък и  Сливен.

Инициативата се реализира съвместно с Европейския информационен център "Европа Директно" - София, Европейския потребителски център - България, Национален СОЛВИТ център, Представителството на ЕК в България и Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса, Центъра за развитие на човешките ресурси - в ролята си на Национална агенция по европейската Програма "Учене през целия живот" и инициативите "Европас", "Еврогайдънс" и eTwinning и Община Панагюрище.

На 23 септември 2013 година на площад "20-ти април" в Панагюрище, от 12:00 до 15:00 часа, ще бъде разположено информационно изложение с щандове и микробус, където всеки ще има възможността да се запознае отблизо с дейностите на европейските информационни мрежи и инициативи, с възможностите за образование и обучение, както и правата на българските потребители в рамките на Европейския съюз и услугите, насочени към малкия и средния бизнес.

Програмата предоставя разнообразни възможности за обучение в рамките на 28-те страни членки на Европейския съюз, както и в държавите Исландия, Лихтенщайн, Нарвегия, Швейцария и Турция.