Идентификация



НЕЗАБРАВИМ ПЪРВИ ЮНИ ЗА ДЕЦАТА НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   



С много забавления, детски усмивки и радост премина Първи юни в община Панагюрище. Празникът под наслов „Усмихни се с мен” се състоя на площад „20 април”.

Целият площад бе изпълнен с пъстри шатри, под всяка от които се извършваха различни забавни дейности – приготвяне на бисквитки, заедно със Smarty Kids – интерактивна, ментална аритметика; рисуване с къна с г-жа Петя Узунова; арт ателие на г-н Нистор Хаинов с участието на екип от деца от Центъра за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище; терариумите и животните-актьори на зоолога Стоян Лазаров и синове; инициативата, водена от децата от ЛЕО КЛУБ – Панагюрище за изработване на най-дългата рисунка; рисуване на керамични фигури под ръководството на г-жа Наталия Терзиева от град Троян и г-н Мариан Барзеков от Панагюрище и рециклиране и производство на стъкло с инж. Мариела Николаева.

Водещият на празника – Павел Владимиров-Павката, лице на Българска национална телевизия, искрено забавлява всички деца с много игри, викторини, шеги и танци.

Румяна Узунова, Рая Вулева и Валерия Николова от Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище изпълниха песните „Златното дете“, „Мамбо“ и „Светът е сцена“, а децата от ЛЕО КЛУБ – Панагюрище, заедно с всички деца представиха танц „Послание за мир”.



Атрактивни артисти на кокили в ролите на Баба Яга и приказна пеперуда създаваха забавно настроение на децата.


Европейският шампион за магия Артьом впечатли публиката с невероятно, магическо шоу.

Специален гост на празника бе и Коцето Калки, който представи шоу под наслов „Пейте с нас”.

Забавни подаръци за всички деца на празника бяха осигурени от Община Панагюрище – организатор на събитието.

Последно променен на Четвъртък, 02 Юни 2022 13:03