Идентификация



Момиченца са първото бебе за 2022 година и последното за 2021 година Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   


В Деня на родилната помощ – 21 януари, родителите на първото родено бебе на територията на община Панагюрище за 2022 година и последното за 2021 година, получиха медали с герба на общината и гравирани имената на новородените, цветя, както и подаръци, които да бъдат в помощ при отглеждането им.

 

Първото бебе, родено в общината, е момиченце - Ивана Иванова Чалъкова. Ивана е родена на 5 януари и е първо дете в семейството на Анна Гърчева и Иван Чалъков.

 

Последното родено бебе за 2021 година отново е момиченце и носи името Анета Николова Лалова, с родители Галина Бодурова и Никола Лалов. Анета е родена на 30 декември 2021 година.


Тази година, официална церемония не се състоя, заради високата заболеваемост на територията на общината и на цялата страна, и с цел спазване на противоепидемичните мерки за сигурност.

Ръководството на Община Панагюрище пожелава на родителите, рожбите им да растат здрави, щастливи и обградени от любов и семейна топлина.

Пожелания за здраве и професионална удовлетвореност отправя и към всички акушери, акушер-гинеколози и всички медицински лица по случай Професионалния празник на родилната помощ.


Последно променен на Петък, 21 Януари 2022 12:58