Идентификация



Вълнуващ дванадесети рожден ден отпразнува Дневният център за деца и/или младежи с увреждания „Дъга“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


В Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, Дневен център за деца и/или младежи с  увреждания „Дъга“ отбеляза своя 12-ти рожден ден. Празникът се проведе в напълно реновираните от  Община Панагюрище помещения на втория етаж на сградата.

Екипът на социалната услуга и тази година направи тържеството вълнуващо и незабравимо, изпълнено с много усмивки, подаръци и изненади.

Празника споделиха г-жа Галина Матанова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности” на община Панагюрище, г-жа Анелия Караколева – началник отдел „Социални дейности и здравеопазване”, г-жа Мариана Дупелова – главен експерт „Социални дейности и здравеопазване”, г-жа Нина Калоянова - директор на ДЦПЛУ „Св. Св. Козма и Дамян“ и г-жа Людмила Иванова - управител на ЦНСТД „Закрила“.

Г-жа Матанова лично поздрави рождениците, като им пожела крепко здраве, късмет и благополучие. Тя подари на децата и на екипа индивидуални подаръци с лично послание, а на Центъра – коледна украса.

На рожден ден, като на рожден ден –  имаше торта и весело парти, а децата се забавляваха с удоволствие. В празника се включиха и малките възпитаници на танцовата школа „Балканджии“ с ръководител и хореограф Петър Немски. Музикален поздрав отправи и сладкогласната Силвия Кемилова.

По повод Международния ден на хората с увреждания подаръци от Общинското ръководство получиха и в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Св.Св. Козма и Дамян”.  Поздравителни адреси с най-искрени и топли пожелания бяха изпратени до клубовете за пенсионери и лица с увреждания на територията на община Панагюрище.

Последно променен на Сряда, 04 Декември 2019 07:14