Идентификация



Със спортен празник „Силата е в мен и татко” приключи Седмицата на бащата в ДГ „Пролет” Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


За четвърта поредна година ДГ „Пролет“ – Панагюрище проведе Седмица на бащата, която се състоя от 11 до 17 ноември.  Детското заведение се включи активно с редица инициативи, сред които футболна среща, изложба на рисунки, изработване на къщички за птички, четене и театрализирани импровизации на приказки, изпълнение на музикално-танцови произведения.

През цялата седмица екипът на градината създаде различни възможности за бащите да изживеят много щастливи мигове със своите деца и техните приятели в детската градина.


Кулминацията на Седмицата на бащата беше спортният празник „Силата е в мен и татко”, който се проведе в зала „Арена Асарел”. Специален гост на събитието беше г-н Давид Кюранов - координатор на Национална кампания „Да бъдеш Баща".

Поздравителен адрес и подаръци за децата от ДГ „Пролет” бяха изпратени от ръководството на Община Панагюрище, с пожелание за нестихващ ентусиазъм, а хубавите инициативи да продължават да се множат.

През 2016-та ДГ „Пролет” – Панагюрище се включи за първи път в инициативата „Седмица на бащата” от националната кампания „Да бъдеш Баща“. Целта й е да подкрепя мъжете в ролята им на грижовни, справедливи, отговорни и неагресивни родители и настойници.